Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„La exact o lună de la tratamentul chirurgical, rugăciuni și mulțumiri din suflet adresate domnului conferențiar doctor Nicolae DĂNILĂ, medic primar chirurg.”  

Pacient Chirurgie

„Vă mulțumim că existați!”

Anca L., Iași, pacientă Maternitate

„Profesioniști adevărați din toate punctele de vedere. Serviciile medicale oferite sunt la nivelul celor din afara țării. Prețul direct proporțional cu calitatea serviciilor oferite.”  

Roxana Paula G., Iași, pacientă Chirurgie

„Mii de mulțumiri dr. Daniel Rusu și dr. Bogdan Țuțuianu, precum și asistentelor ATI și Pediatrie, care nu au uitat că, înainte de a fi medic, trebuie să fii om.”

Diana C., Iași, pacientă Pediatrie

„În general, în societate sunt două sisteme care te dezumanizează: penitenciarul și spitalul, ceea ce nu este cazul cu spitalul ARCADIA. Am 65 de ani și pentru prima dată sunt tratat omenește. Tot personalul a fost foarte politicos, profesionist și foarte amabil. Mulțumesc din tot sufletul. Normalitatea m-a șocat!!!”

Dumitru M., pacient Cardiologie

„Nașterea a însemnat o experiență minunată, deoarece am avut parte de servicii de înaltă calitate și un personal bine pregătit și amabil. Am primit tot suportul necesar ca totul să decurgă foarte bine și atât eu, cât și bebelușul am fost foarte atent monitorizați. Recomand nașterea, dar și controalele prenatale pentru un confort emoțional și monitorizare atentă. Pe lângă serviciile de înaltă calitate am avut parte de oameni minunați în jur (medici, asistente), toată lumea a dat dovadă de dragoste, dăruire și profesionalism și clar au făcut astfel încât totul să fie ușor, sigur și plăcut.”  

Maria Raluca A., pacientă Maternitate

„Curățenie exemplară, dotare cu aparatură foarte bună, medici cu calități deosebite în domeniu, un respect deosebit față de pacienți, promptitudine și punctualitate, servicii medicale în pas cu ultimele noutăți în medicină.”  

Gheorghe C., Petricani, Neamț, pacient Chirurgie

„Mă voi întoarce cu drag la Arcadia pentru calitatea serviciilor personalului medical, care și de această dată a corespuns nevoilor mele. Mulțumesc!”  

Iuliana C., București, pacientă Maternitate

„Am depășit mult mai ușor emoțiile negative legate de intervenția chirurgicală a copilului meu datorită comportamentului încurajator al personalului medical. Vă felicit că le lăsați copiilor amintiri plăcute în momentele dureroase din viața lor. Pentru mine a contat enorm asta!”  

Mamă pacient Pediatrie

„Atenție și profesionalism din partea personalului, condiții de cazare excelente, aparatură medicală performantă, comunicare pe înțelesul pacienților.”

Maria C., pacient Cardiologie

„Am remarcat pozitiv: curățenia, disponibilitatea personalului de îngrijire, care are o atitudine corespunzătoare.”

Mamă pacient Pediatrie

„Aspecte pozitive: servicii medicale foarte bune, primirea de informații pozitive oricând au fost solicitate, explicarea detaliată (comprehensivă) a tuturor intervențiilor/acțiunilor medicale ce urmau a fi realizate, atmosferă agreabilă, experiență deosebită, opțiune evident pe viitor și recomandare către toate persoanele interesate.”

Angelica H., Iași, pacientă Maternitate

„Personal extraordinar de bine pregătit, persoane drăguțe și amabile care te fac să te simți ca acasă. Servicii de înaltă calitate!”  

Luminița Monica P., Iași, pacientă Maternitate

„Intervenția promptă a personalului medical, condițiile de spitalizare deosebite, personal medical foarte bine specializat. O grijă deosebită față de pacient.”  

Elena V., pacient Cardiologie

„Personal comunicativ, respectuos, profesionist, păstrează contactul cu pacientul. A fost o experiență frumoasă, spitalul reprezintă o instituție care tratează pacientul cu respect și responsabilitate.”  

Alina Loredana B., Iași, pacientă Maternitate

„M-a impresionat faptul că supravegherea copilului în prima zi de internare a fost foarte atentă și riguroasă. Tratament foarte eficient pentru afecțiunea copilului, drept pentru care a avut loc o evoluție spectaculoasă.”  

Cristina A., mamă pacient pediatrie, Iași

„Mulțumesc din suflet tuturor medicilor, asistentelor și infirmierelor care m-au îngrijit în spitalul Arcadia și în mod special celor de la ATI, care m-au îngrijit mai ceva ca pe un bebeluș.”  

Cristi C., Iași, pacient Gastric Sleeve

„Nu realizezi că ești într-un spital, ceea ce este foarte important.”

Adrian B., Iași, pacient Chirurgie

„În sfârșit un cadru medical care merită să fie numit cadru medical. Felicitări!”

Robert M., tată pacient Pediatrie

„Servicii medicale și îngrijire de calitate, condiții de spitalizare foarte bune; personalul medical și de îngrijire tratează pacienții cu responsabilitate, grijă deosebită, seriozitate, respect.”

Mihaela A., Bârlad, mamă pacient Pediatrie

„Foarte bine. Încercați să vă mențineți așa și toată lumea va fi mulțumită.”

Ana Maria C., Vaslui, mamă pacient Pediatrie

„Personal amabil, prietenos cu mica pacientă. Nu îmi doresc ca fiica mea să se mai îmbolnăvească, dar dacă se mai întâmplă, aș reveni la Arcadia.”

Ema B., Tomești - Iași, mamă pacient Pediatrie

„Suportul moral este acordat în mare măsură de personalul medical, în principal de atitudinea pozitivă a medicilor.”

Maria D., Iași, pacientă Maternitate

„Experiență plăcută, indiferent de inconvenientul intervenției chirurgicale.”

Alin F., tată pacient Chirurgie Pediatrică

„Sunt foarte mulțumit, datorită acestui spital mai trăiesc.”

Ioan D., Comarna, pacient Chirurgie

„Este a patra spitalizare pentru noi în departamentul Pediatrie. Ca și în celelalte dăți, am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite și de comportamentul personalului medical și a celui auxiliar.”

Alina S., Iași, mamă pacient Pediatrie

„Momentan sunt foarte mulțumită, să o țineți tot așa.”

Mihaela E., Buruienești - Neamț, mamă pacient Pediatrie

„Servicii medicale de calitate. O neplăcere medicală transformată în bine, datorită îngrijirii și profesionalismului medical.”

Sebastian A., Ciordești - Iași, tată pacient Chirurgie Pediatrică

„Am apreciat calitatea în relația spital -  pacient. Sunt mulțumită de serviciile incluse în pachetul de naștere. Sunt multumită că am putut continua relația cu medicul meu curent în calitate de colaborator Arcadia. Sper să nu revin des, dar, oricând, o voi face cu încredere.”  

G. I., Suceava, pacientă Maternitate

„La Arcadia am avut parte de experiențe de neuitat. Echipa medicală din cadrul Maternității m-a ajutat să aduc pe lume 2 copii frumoși și sănătoși. Le mulțumesc din suflet!”  

C. M., Iași, pacientă Maternitate

„Totul a fost la nivelul așteptărilor și al prețului.”  

O. I., Iași, pacientă Maternitate

„Servicii medicale ireproșabile, personal calificat, foarte amabil, condiții de spitalizare foarte bune, curățenie impecabilă. Nașterea a fost o experiență foarte frumoasă și acest lucru se datorează spitalului și personalului.”  

C. A., Iași, pacientă Maternitate

„Mi-a plăcut că am fost foarte informată de serviciile oferite, iar personalul a fost foarte zâmbitor (ceea ce te face să te relaxezi, să nu te simți chiar ca la spital). Dacă voi mai avea nevoie de servicii medicale, voi apela din nou la Arcadia pentru că am fost și sunt mulțumită de condiții și calitatea serviciilor.”  

P.A., Iași, pacientă Maternitate

„Am însoțit permanent copilul. Medicii mi-au explicat ce am întrebat legat de intervenție. Sunt mulțumită de toate serviciile. Intervenția nu a fost o traumă nici pentru copil, nici pentru mine. Nu se face economie, nu se face risipă. Mulțumim!”  

B. C., Iasi, părinte pacient Pediatrie

„Aspecte pozitive: rapiditatea, profesionalismul, politețea cu care am fost tratați. Recomand pentru viitor aceeași seriozitate.”  

H. O., jud. Suceava, părinte pacient Pediatrie

„Aspecte pozitive: încrederea pe care ți-o oferă personalul medical, dotare foarte bună cu aparatură medicală, personal foarte bine pregătit profesional!”  

B.F., Bacău, pacientă Maternitate

„Tot personalul a fost foarte binevoitor, am primit foarte multe informații necesare. Nașterea în Maternitatea Arcadia a fost o experiență frumoasă! Vă mulțumesc!”  

P. A., Iasi, pacientă Maternitate

„Aspecte pozitive: amabilitatea personalului, condițiile de igienă. Alimentația bună și gustoasă. Toată stima și respectul de la cel mai mic la cel mai mare.”  

C.V., Neamț, părinte pacient Pediatrie

„ Am primit sfaturi extrem de folositoare (testarea pacientului pentru alergie la un medicament). Serviciile de calitate au dus la îmbunătățirea vizibilă a sănătății mele. Nota 10 pentru programări.​”

B. E., Vaslui, pacientă Policlinică

„Foarte bine pentru: profesionalism, aparatura utilizată, condiții de efectuare a serviciilor medicale, amabilitatea personalului. FELICITĂRI! Prin ceea ce ați creat ne-ați făcut bine și m-am simțit OM.”  

F. S., Iași, pacientă Chirurgie

„Personalul foarte drăguț, amabil și mereu disponibil, condiții foarte bune de cazare, îngrijire și atenție pentru bebeluși. A fost o experiență foarte plăcută.”  

B. A., Piatra Neamț, pacientă Maternitate

„Un personal bine pregătit, cu un comportament cu zâmbetul pe buze. Felicitări pentru tot ce faceți.”  

C. J., pacientă Chirurgie, Iași

„Aici m-am simțit OM în țara mea. Felicitări și mulțumesc că existați!”  

C. M., Vaslui, părinte pacient Pediatrie

„Nașterea și apariția în cadrul unei familii a unui copil (mai ales când este primul), reprezintă un moment unic în viață și consider că am făcut o alegere bună când am decis să beneficiez de serviciile Arcadia. Nota 10, având în vedere serviciile medicale care sunt puse la dispoziția pacienților (mai ales comparativ cu sistemul sanitar de stat).”  

M.H., Suceava, pacientă Maternitate

„Atenție deosebită, promptitudine, disponibilitate maximă.”  

F. G., Botoșani, pacientă Chirurgie

„Punctualitate, corectitudine, soluționarea tuturor problemelor cu care m-am confruntat.”  

B. C., Iași, pacient Policlinică

„Așa ar trebui să fie în toate spitalele, condiții foarte bune, aparatură nouă. Într-adevăr, nu am regrete că am optat să vin aici pentru intervenția copilului (adenoidectomie).”

M. D., Iași, mamă pacient Pediatrie

„Am fost foarte mulțumit de serviciile medicale și am realizat că sunt tratat la nivelul standardelor de afară. Voi recomanda și altora Spitalul Arcadia.”

S. F., jud. Vrancea, pacient Spitalul de Cardiologie Intervențională

„Am revenit la Arcadia pentru siguranța și confortul serviciilor.”  

G. R., Iași, părinte pacient Pediatrie

„Aspecte pozitive: profesionalismul personalului, grija față de pacient și calitatea serviciilor oferite. Per ansamblu, o experiență foarte placută, mă bucur pentru alegerea făcută, mai ales că a fost pentru binele copilului să beneficieze de condiții și servicii incomparabile cu un spital de stat. Vă mulțumesc.”  

G. A., Iași, părinte pacient Pediatrie