Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„Am trăit o experiență frumoasă în cadrul maternității, vom reveni cu drag.”

pacientă Maternitate

„Amabilitatea exemplară a asistentelor și medicilor, tratamente corecte, fără dureri. La orice solicitare adresată personalului s-a reacționat prompt și permanent s-a găsit o soluție cu amabilitate.”

Tudor M., Iași, pacient Chirurgie

„Aici m-am făcut bine! Domnul dr. Apostol, un om și un medic extraordinar!”

pacient Policlinică

„Spitalul Arcadia te face să te simți ca acasă. Este ca un hotel, și nu ca un spital obișnuit din România. Îl recomand cu încredere și altor pacienți. Personalul medical - foarte amabil și foarte primitor.”

Cristina G., Iași, pacientă Pediatrie

„M-au impresionat plăcut atitudinea prietenoasă a personalului/ curățenia și condițiile, rapiditatea cu care au venit rezultatele. Am apreciat și jucăriile care l-au facut pe copil să aibă mai multă răbdare în timpul petrecut aici.”

Cristina P., Iași, pacientă Pediatrie

„Servicii medicale de foarte bună calitate. Personalul medical m-a surprins plăcut. Să vă dea Dumnezeu tot binele și puterea să mergeți foarte departe. Avem nevoie de voi. Vă mulțumesc!”

Constantin Ciprian C., Iași, pacient Chirurgie

„Am remarcat amabilitatea  personalului, profesionalismul personalului medical. Mulțumiri d-nei dr. Magaleaș Viorica pentru ajutorul oferit.”

Diana C., pacientă Maternitate

„Asistentele au fost mereu drăguțe și, de fiecare dată cand erau apelate, veneau în scurt timp.”

Alina B., Iași, pacientă Maternitate

„D-na asistentă Daniela Agache – Neonatologie este foarte implicată în tot ceea ce înseamna bebeluși, implicarea părinților în toaletare și alăptare. Nota 10, felicitări! Foarte bine tratată și ingrijită. Echipă medicală excepțională.”

Andreea Luiza A., Iași, pacientă Maternitate

„Personal amabil, zâmbitor, disponibil. Am primit informații multe, valoroase! M-am simțit în siguranță și am fost liniștită.”

Leia T., Iași, pacientă Maternitate

„Grijă, răbdare, respect, înțelegere. O echipă admirabilă, adevărați profesioniști care lucrează din inimă pentru inimă.”

Maria O., Pașcani, pacientă Cardiologie

„Aspecte pozitive: prompți, deschiși la informații, curățenie impecabilă, personal de nota 10, mâncare foarte bună și multă. Cu siguranță voi mai repeta experiența de a veni la Arcadia atât pentru investigații, cât și pentru internări.”

Eugenia Z., Iași, pacientă Maternitate

„Calm, respect și promptitudine. Personal calificat, fără acea atitudine de superioritate nejustificată și cu un comportament în totalitate adaptat îngrijirii/ tratării copiilor. Fiind prima dată internată într-un spital privat, sunt foarte mulțumită de servicii.”

Donise D., Iași, pacientă Pediatrie

„A fost o experiență minunată combinată perfect cu profesionalism și atitudinea personalului de a ne asigura confort și siguranța că totul va fi bine!”

Mădălin H., Iași, pacient Pediatrie

„Îngerii mei păzitori. Întotdeauna  <sănătate pe pâine>.”

Ioana U., Târgu Frumos, pacientă Pediatrie

„Comportamentul întregii echipe a fost foarte plăcut. Condițiile și serviciile medicale oferite au fost de înaltă calitate.”

Diana C., pacientă Pediatrie

„Foarte bună organizare, activitatea medicală - la superlativ. Personal foarte bine pregătit, echipa profesionistă. Apreciez spiritul empatic al cadrelor medicale vis-à-vis de experiențele și trăirile pacientului.”

Ana-Maria S., Bacău, pacientă Maternitate

„Nu am cuvinte pentru a-mi exprima mulțumirea față de serviciile acordate și față de personal - ireproșabil.”

Alexandra G., Iași, pacientă Pediatrie

„Disponibilitatea cadrelor medicale, amabilitate, confort. Nu am gasit aspect negative. Minunat, este necesar doar să continuați așa.”

Roxana I., Suceava, pacientă Pediatrie

„Dr. Gall a fost de mare ajutor și d-na dr. Iliescu a avut o atitudine pozitivă și de asemenea, a fost de mare ajutor. Medicul oftalmolog a fost rapid, clar și eficient. Asistentele au fost extrem de drăguțe și pozitive.”

Ioana M., Iași, pacientă Pediatrie

„Profesionalism, corectitudine, igienă, colaborare medic-pacient, atitudine pozitivă. Mulțumiți din toate punctele de vedere.”

Claudia H., Pașcani, pacientă Pediatrie

„Un spital foarte modern, foarte curat, cu un personal excelent, așa cum ar trebui sa fie toate. Am fost foarte mulțumită de toate serviciile făcute și vă mulțumesc!”

Floarea P., Suceava, pacientă Cardiologie

„Spitalul este foarte bine dotat și personalul, foarte politicos și profesionist. Am fost foarte mulțumiți și vă suntem recunoscători.”

Maria H., Suceava, pacientă Cardiologie

„Calitatea profesională și personală a membrilor echipei medicale, atmosferă pozitivă și mediul de lucru armonios, organizarea excelentă a echipei medicale și a infirmierelor, amabilitatea acestora.”

Magda T., Iași, pacientă Maternitate

„Revin cu un nou feedback în urma celei de-a doua nașteri (prin cezariană) la Arcadia. Încep prin a mulțumi întregii echipe de doctori cu care am interacționat - dna. dr. Cacicovschi Cristina, dna. dr. Matei, dna. dr. Țugurlan, dna. dr. Pușcașu Roxana, întregului personal de asistente și, MAI ALES, domnului dr. Bogdan Țuțuianu, coordonator Departament ATI, care m-a făcut să uit că mă aflu pe masa de operație, glumind și insuflându-mi o stare de bine! Recomand cu drag acest spital, plin de OAMENI frumoși și dedicați! Vă mulțumesc!”

Andreea G, pacientă Maternitate

„Personal medical foarte drăguț, prompt, atent la nevoile/solicitările pacienților. Condiții de spitalizare foarte bune.”

Silvia T., Iași, pacientă Pediatrie

„Am remarcat profesionalismul tuturor celor implicați în actul medical în acest spital. M-au impresionat răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă medicii și asistentii. Voi recomanda oricui să beneficieze de serviciile acestui spital.”

Adriana D., Suceava, pacientă Pediatrie

„Pe lângă condițiile igienico-sanitare foarte bune, condițiile de cazare moderne și ambientul foarte plăcut, cel mai mult am fost impresionată de calitatea actului medical, disponibilitatea personalului medical și atitudinea pozitivă. O experiență plăcută!”

Adina P., Roman, pacientă Maternitate

„Extrem de mulțumită de serviciile oferite și condițiile de tratare ca pacient. Voi reveni cu încredere întotdeauna.”

Simona S., Botoșani, pacientă Maternitate

„Am rămas impresionată de promptitudinea personalului, în situația în care am născut cu 4 zile înainte de programare.”

Marina C., Iași, pacientă Maternitate

„Nu am nimic de reproșat. Atât eu cât și familia mea ținem să mulțumim celor care au pus bazele acestui spital. Felicitări și întregului personal medical. Aici suntem tratați ca oamenii.”

Diana, pacientă Maternitate

„Servicii de calitate făcute de oameni de calitate. Am fost impresionată de domnul Țuțuianu- un om DEOSEBIT! Copilul meu nu rămâne cu o amintire neplăcută în urma intervenției, ci din contra.”

pacientă Pediatrie

„Foarte mulțumită de igienă. Foarte mulțumită de promptitudinea și amabilitatea personalului (medici, asistenți, infirmiere). Nota 10 pe toate planurile.”

Ramona Elena P., Iași, pacientă Maternitate

„Profesionalism, disponibilitate. Atenție centrată pe nevoile și dorințele pacientului. Perfecțiune în domeniul medical.”

Elena Ramona M., Pașcani, pacientă Maternitate

„Sunt copleșită de amabilitate, profesionalism și confort. Trăiesc un vis numit Spitalul Arcadia. Felicitări pentru că existați pentru noi, oamenii obișnuiți! Mulțumesc frumos d-lui dr. Iliescu și întregului personal pentru atenția și sprijinul acordat. Să fiți toții sănătoși pentru a ne oferi și nouă sănătate.”  

Dorina B., pacientă Cardiologie

„Am avut parte de o experiență grozavă la care au participat oameni competenți și dedicați cărora le mulțumesc din inima. Mulțumesc Arcadia că mi-ai prilejuit întâlnirea cu dumnealor.”

Mirela V., Iași, pacientă Maternitate

„Experiență, bun simț, seriozitate, vigilență - caracteristici întâlnite frecvent la Arcadia.”

Ana Maria I., Iași, pacientă Pediatrie

„Medicii de pe secția chirurgie-ortopedie (chirurg+anestezist) sunt și adevărați OAMENI!”

Doina P., pacientă Chirurgie

„Mulțumim domnilor dr. chirurg și anestezist pentru fețele zâmbitoare (pansament pentru suflet).”

Gică M., Roman, pacient Chirurgie

„Arcadia reprezintă locul unde ne-am bucurat și am trăit cu adevărat într-un mod plăcut momentul nașterii. Personalul ne-a impresionat prin profesionalism.”

Mihaela H., Iași, pacientă Maternitate

„Mulțumim tuturor pentru grija și răbdarea avută, precum și pentru profesionalismul și amabilitatea arătată.”  

Ines M., Iași, pacientă Pediatrie

„Arcadia Hospital este într-adevăr un spital de renume european. Personal profesionist, disponibil, dotări excelente și servicii medicale calitative.”

Gabriel Rareș I., pacient Pediatrie

„Este prima noastră experiență la Arcadia și a fost excelentă. Cel mai mult mi-a plăcut personalul care este gata permanent să ne ajute.”

Roxana B., Tg. Neamț, pacientă Pediatrie

„Un spital de nota 10.”

Maria B., Suceava, pacientă Maternitate

„Actul medical ORL excelent, mulțumiri d-lui dr. ORL Rusu Daniel.”

Mariana V., Vaslui, pacientă Chirurgie

„Am apreciat calitatea actului medical, profesionalismul și amabilitatea cadrelor medicale.”

Aristide B., Bacău, pacient Cardiologie

„Mă bucur că am ales Arcadia pentru nașterea copilului meu. Mulțumesc!”

Dumitrina C., Tulcea, pacientă Maternitate

„Condițiile și personalul sunt de cea mai înaltă calitate. O să revenim aici ori de câte ori vom avea nevoie de rezultate sigure.”

Andreea C., Dorohoi, pacientă Chirurgie

„M-am simțit respectată, tratată omenește, corect. Mi-a plăcut că mi s-au explicat atât avantajele, cât și riscurile, procedurile, atenția acordată omului. Mulțumim d-lui Rusu Daniel!”  

Antonia Maria P., Suceava, pacientă Maternitate

„Dr. Rusu, dr. Țuțuianu, dr. Lungu - medicii sunt extraordinar de atenți, răbdători, zâmbitori, generoși. Asta a contat enorm pentru starea fetiței mele care încă mai crede că am venit la o petrecere în pijamale (idee dată de dr. Lungu).”

Elena Medeea L., Iași, pacientă Pediatrie