Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

„Am fost foarte mulțumită de serviciile oferite de Arcadia și le voi recomanda și altor persoane să vină aici.”

Lorena M., mamă pacientă Pediatrie

„Tot personalul este tare drăguț și simți emoție din partea tuturor atunci când apare o problemă, te doare ceva. Se vede că iubesc tare mult copiii.”

Lacrămioara T., pacientă Maternitate

„Colaborarea cadrelor medicale și ținerea sub observație a copilașului de către mai mulți medici reprezintă un mare plus.”     

Adelina H., mamă pacientă Pediatrie

 „Felicitări tuturor cadrelor sanitare pentru purtarea frumoasă și interesul pentru fiecare pacient.”

Angela U., pacientă Cardiologie

„Doresc să adresez într-un mod obiectiv și cinstit toate felicitările întregului personal care-și desfășoară activitatea în această unitate. Zâmbetele cu care am fost întâmpinați ne-au ușurat suferința și îngrijorarea cu care am venit aici!"

Rebeca N., mamă pacient Pediatrie

„Profesionalism, corectitudine, promptitudine, amabilitate, condiții excelente pentru a asigura tratamentul unui copil. Felicitări!"

Mihaela D., mamă pacient Pediatrie

„Mă bucur foarte mult că existați. Prima mea experiența la Arcadia a fost când am născut, totul a fost impecabil, iar pentru asistente, infirmiere, medici am doar cuvinte de laudă. A doua experiență la Arcadia a fost la Pediatrie, unde m-am internat cu fetița. Deși a fost un moment greu pentru mine ca mamă să îmi văd copilașul bolnav, devotamentul și grija personalului medical m-au făcut să fiu puternică și să trec cu bine peste această perioadă. Vă mulțumesc și vă iubesc!”

Antonia M., mamă pacientă Pediatrie

„Un spital în care pot apela la orice oră cu toată încrederea, atât pentru mine, cât și pentru copiii mei. Am avut parte doar de experiențe plăcute.”

Irina T., pacientă Maternitate

„Copilul meu s-a simțit bine, a dormit fără să fie deranjat că nu este acasă, iar la intrebarea dacă ar fi mai bine să stea aici, el a răspuns afirmativ (copilul are 3 ani și 8 luni).”

Raluca F., mamă pacient Pediatrie

„Calitate, disponibilitate, profesionalism, confort extraordinar, siguranță. Foarte mulțumit!"

pacient Cardiologie

„Am găsit aici ceva ce în alte părți nu am găsit. Sunt mulțumită pentru că plec cu un copil sănătos acasă.”

Cristina G., mamă pacient Pediatrie

„Amabilitate, comunicare afectivă cu copii.”

mamă pacient Pediatrie

„Mulțumesc întregului personal medical de la secția de Pediatrie. Infirmierele, asistentele și medicii de aici au fost extraordinar de drăguți și foarte amabili, făcând plăcută și relaxantă șederea mea aici. Mii de mulțumiri se îndreaptă către doamna doctor Codruța Iliescu. Un om și un medic excepțional cum rar mi-a fost dat să cunosc. Într-un cuvânt, un adevărat profesionist. O voi recomanda tuturor prietenilor. Nota 10 pentru acest om minunat. Vă mulțumesc din suflet, doamna doctor!”

Oana M., mamă pacient Pediatrie

„Calitatea serviciilor medicale și promptitudinea - un exemplu demn de urmat. Sunt foarte mulțumită! Mulțumesc pentru tot.”

Monica A., mamă pacient Pediatrie

„Activitatea și serviciile medicale Arcadia Hospital sunt caracterizate prin profesionalism (fără excepție) Totul a fost conform așteptărilor: confort, siguranță, preocupare continuă din partea personalului.  devotament și mai presus de toate - grija manifestată pentru factorul uman.”

Diana T., mamă pacient Pediatrie

„Am găsit medici foarte bine pregătiți, asistenți medicali și infirmiere foarte grijulii față de nevoile bolnavului. Vă mulțumesc tuturor și să aveți multă sănătate! Voi recomanda tuturor să apeleze la serviciile Arcadia Hospital.”

Carmen S., pacientă Maternitate

„Punctualitate, seriozitate, implicare din partea tuturor, pornind de la infirmieră și până la doctor."

Adina R., pacientă Maternitate

„Mulțumesc tuturor începând de la medici, asistenți și infirmiere. Toți au fost deosebit de răbdători și buni. Recomand tuturor pacienților să vină la Arcadia! Am fost foarte bine tratată de toată echipa și pentru asta vă mulțumesc."

Petronela Z., pacientă Chirurgie

„Totul a fost așa cum este normal să fie și în spitale de stat. Vă mulțumesc! Locuiesc de 15 ani în Olanda și vă pot confirma că spitalul dvs. e la nivelul celor de acolo."

Vali S., pacient Chirurgie

 „SUPER OK. Toți românii merită să fie tratați așa. Felicitări, totul este excepțional! Vom reveni și vom face recomandări tuturor cunoștințelor."

pacient Chirurgie

„Medicii se comportă ireproșabil cu pacienții: cu calm, înțelegere, bunăvoință."

pacient Cardiologie

„Profesionalism, promptitudine și grijă față de pacienți, condiții optime și curățenie."

Marian Z., pacient Chirurgie

„Profesionalism, atenție deosebită acordată pacienților, informațiile oferite sunt foarte utile. Cadrele medicale au oferit permanent informații despre starea de sănătate a bebelușului și mămicilor." 

Monica P., pacientă Maternitate

„Personal profesionist și foarte amabil. Copilul a fost tratat în cele mai bune condiții, fiind oferit în același timp și confortul psihic de care copilul și mama au atâta nevoie."

Mihaela D., pacientă Maternitate

„Aici am născut primul copil și acum, fiind însărcinată, mă gândesc din timp să fiu din nou pacientă Arcadia. Cu mare plăcere voi reveni!" 

mamă pacient Pediatrie

„Mediu ambiental plăcut, personal empatic, grijă pentru pacient. O experiență care a ușurat vindecarea prin eliminarea altor factori de stres. Copilul s-a simțit ca în vacanță, nu a conștientizat că se află într-un spital." 

Alina B., mamă pacient Pediatrie

„M-au impresionat foarte mult curățenia și modul cum s-a purtat personalul - foarte bine!"

pacient Cardiologie

„Calitate, disponibilitate, profesionalism, condiții, confort extraordinar, siguranță. Foarte mulțumit!"

pacient Cardiologie

„Personal foarte amabil și bine pregătit!"

Razvan B., tutore pacient Pediatrie

„Calitatea serviciilor medicale este excelentă. Personalul medical foarte drăguț și prompt!"

Cornelia I., mamă pacient Pediatrie

„Atât serviciile, cât și îngrijirea au fost de calitate. Mi-a plăcut atitudinea medicului chirurg, dr. Bar, atât înainte de operație, cât și după. Mă bucur că există și că oferiți o astfel de îngrijire medicală!”

pacient Ortopedie - Traumatologie

„Un spital în care pot apela la orice oră cu toată încrederea, atât pentru mine, cât și pentru copiii mei. Am avut parte doar de experiențe plăcute."

Irina T., pacientă Maternitate

„Apreciez faptul că personalul medical și nu numai s-a purtat ireproșabil cu copilul și pentru asta VĂ MULȚUMESC!”

Adriana, mamă pacient Pediatrie

„Ce să spun? Totul excepțional. Încă o dată, totul a fost extraordinar. O frumoasă experiență. Ai multe de învățat. Vă mulțumesc!"

Felicia S., mamă pacient Pediatrie

„Căldura și blândețea personalului. Profesionalismul cadrelor medicale. Atitudinea întregului personal și disponibilitatea medicului m-au ajutat sa trec peste toate momentele dificile. Confortul psihic asigurat m-a ajutat să mă refac. Mulțumesc tuturor!"

Gabriela, pacientă Maternitate

„Serviciile medicale de calitate superioară și disponibilitatea personalului medical mi-au oferit toată încrederea pentru a opta, fără rezerve, pentru a o aduce pe lume pe fetița mea la Arcadia."

Andreea M., pacientă Maternitate

„Personal profesionist și servicii de calitate.”

Ionuț L., pacient Chirurgie

„Am numai aprecieri pozitive - promptitudine și profesionalism, dedicare și lista de lucruri bune poate continua. Confort adecvat, standarde f.f.f. bune, siguranță, ambient foarte plăcut, personal extraordinar de bine pregătit și disponibil.”  

pacientă Maternitate

„Personal medical foarte bine pregătit, cu atitudine calmă, pozitivă, de încurajare. M-am simțit în siguranță și, deși a fost o intervenție chirurgicală, mă întorc acasă odihnită."

Ancuța Raluca C., pacientă Maternitate

„Totul a fost super. Nota 10 este prea mică pentru efortul tuturor.”

Ramona S., pacientă Pediatrie

„Personal foarte disponibil, comunicativ și calm.”

Roxana E., pacientă Pediatrie

„Spitalizarea a fost o experiență plăcută, atât pentru mine cât și pentru copil. Mulțumesc personalului pentru că a făcut tot posibilul ca eu și copilul meu să ne simțim minunat.”

Gabriela C., pacientă Maternitate

„Pe toată perioada spitalizării, grija pentru mine și copil a fost la cote maxime și asta ne-a facut să ne simțim excepțional."

Emilia B., pacientă Maternitate

„Un spital care iți respectă intimitatea și care te informează cu tot ceea ce este necesar pentru îmbunătățirea stării de sănătate."

Andreea P., tutore pacient Pediatrie

„Operativitate, profesionalism, răbdare și înțelegere. Sunt mulțumit de modul cum am fost primit, de investigații și solicitudinea personalului.”

Ioan M., Cardiologie

„Dr. Cacicovschi, d-na asistenta Mioara, d-na Mariana (Neonatologie) s-au remarcat printr-un profesionalism desăvârșit, empatie și prezență de spirit. Sunt foarte mulțumită că am ales serviciile Arcadia. Aprecieri și d-nei Cristina Buburuz - Lamaze.”

Alexandra H., pacientă Maternitate

„Numai aspecte pozitive - atitudinea și profesionalismul d-nei dr. de la Obstetrică- Ginecologie și a d-nei anesteziste, care m-au încurajat foarte mult în timpul intervenției (cezariană). Experiența a fost frumoasă, unică, deoarece a venit pe lume copilul mult dorit. Este de apreciat curățenia (care contează mult) și dotările medicale. Recomand viitoarelor mămici - MATERNITATEA ARCADIA.”

Georgeta C., Iași, pacientă Materitate

„Totul bine, personal amabil, disponibil, medici fantastici. Mulțumim întregii echipe Arcadia pentru sprijinul și serviciile acordate. Cele mai simțite mulțumiri d-nei dr. Cacicovschi. Sunteți minunați. Vă dorim tot binele din lume. Respect!”    

Maria C., pacientă Maternitate

„Suntem foarte mulțumiți de conduita medicală a personalului și de rezultatul final al intervenției chirugicale.”

Pacient Chirurgie

„Apreciez grija și dăruirea întregului personal medical. Am simțit profesionalism, căldura și prietenie!”

Carmen C., pacientă Maternitate