Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Testimoniale

“Sunt unul dintre participanții la evenimentul de duminică, Bike Vibe. Evenimentul organizat de dumneavoastră promovează sănătatea prin mișcare. Spitalul Arcadia mi-a readus speranța și puterea de a zâmbi după ce am trecut în ultimii 7 ani prin 3 operații complexe, în total 6 intervenții, la ambele mâini și la ambele picioare, după un accident grav suferit în străinătate. După ani de stat la pat nemișcat, ca într-o paralizie, după o permanentă luptă cu mine însumi, duminică, pentru a doua oară, voi pedala alături de toți cei care iubesc sportul. Pentru mine acest eveniment înseamnă foarte mult. Arcadia, vă mulțumesc pentru tot ce faceți, pentru profesionalism și pentru tot ceea ce oferiți comunității ieșene.” 

Ștefan A.

„Arcadia mi-a transmis speranța că toate visele pot deveni realitate. Dăruirea și profesionalismul echipei medicale și a întregului personal în a folosi tot ceea ce au învățat, mă vor face să apelez întotdeauna cu încredere la serviciile oferite de acest spital. Recomand spitalul Arcadia tuturor celor care își respectă sănătatea și o pun pe primul plan; pentru că este o adevărată clinică occidentală unde ești tratat și îngrijit normal; unde operația este fără dureri și fără disconfortul aglomerației din spitalele de stat.”

Cristina S.

„Cu acest spital Arcadia, Iașiul se poate mândri că în sfârșit are un spital cu toate specialitățile incluse, cu medici extraordinar de bine pregătiți și un personal medical profesionist, condiții occidentale de spitalizare. Fără pic de exagerare, este un motiv extraordinar de a alege să te operezi, să te tratezi în acest spital fără a fi nevoit să pleci la o clinică în străinătate. De ce să pleci în străinătate când Arcadia este cea mai bună soluție? Elimini stresul deplasării în altă țară și elimini inconvenientul de a fi printre străini.”

Cristina S.

„Personalul mi s-a părut mult mai amabil decât în situația precedentă (naștere ianuarie 2016), mai deschiși către alăptarea exclusivă. Am observat o îmbunătățire în calitatea serviciilor, ceea ce a făcut experiența mult mai plăcută în Maternitatea Arcadia.”

Ioana A. pacienta Maternitate

„Nu puteam face o alegere mai bună pentru a da naștere fetiței mele. Totul a fost extraordinar. De la medici, la asistente, la curațenie și mâncare. Tot, tot excepțional. Ca sa nu mai spun de răbdarea asistentelor de la neonatologie care te ajută cu alăptarea, încurajeaza alăptatul exclusiv la sân și te învață absolut tot ce ai nevoie. Mii de mulțumiri pentru amabilitate și profesionalism întregului personal! Iar mămicilor care aleg sa nască acolo le recomand din suflet să stea cu partenerul în salon deoarece va fi de un real ajutor!”

Georgiana I.

„Am născut la Arcadia și am fost foarte mulțumită de servicii, în plus am fost și la consultații acolo pe timpul sarcinii și recomand din toată inima spitalul.”

Andreea S. pacientă Maternitate

„Profesionalism, siguranță, amabilitate! Într-un cuvânt: personal de nota 10!”

Iuliana M., pacientă Reumatologie

„Mulțumesc pentru serviciile oferite și pentru competența personalului cu care am colaborat!”

Eugenia M., pacientă Obstetrică-Ginecologie

„Profesionalism, asistente draguțe și foarte de ajutor, mâncarea este excelentă, consultările medicilor de nota 20.”

Adela M., pacienta Alergologie

„E o experiență repetată. În condiții optime. Mulțumiri pentru îngrijire!”

Ioana C., pacientă Obstetrică-ginecologie

„Prompți, în pas cu tehnologia, deschiși și flexibili la problemele noastre.”

Igor T., pacient ORL

„Vă mulțumim pentru experiența frumoasă. Mulțumiri echipei medicale, asistentelor, infirmierelor pentru profesionalism, atitudine pozitivă și răbdare. Vom reveni, cu drag, de fiecare dată când va fi nevoie.

Cristina R., pacientă Chirurgie

„O clinică în care vii cu multă încredere, medici foarte bine pregătiți, tot personalul atent. Voi recomanda cu siguranță!”

Ramona B. pacientă ORL

„Băiețelul meu este  pacient al secției ORL și pot spune că am fost de fiecare dată mulțumiți atât de prestația echipei medicale, cât și de toate serviciile spitalului dvs.Vă dorim succes și la cât mai mulți pacienți mulțumiți!!”

Raluca M. mamă pacient ORL

„La Arcadia am întâlnit o echipa de profesioniști bine pregătiți, formând cu adevărat o echipa, începând de la Recepție până la medicul din cabinet. Felicitări!!!”

Cătălina C. pacientă Dermatologie

„Personal profesionist și deosebit de amabil, servicii de cea mai bună calitate. Dacă voi mai avea nevoie, voi reveni cu siguranță.”

Ioana C. pacientă Obstetrică-Ginecologie

„Totul este impecabil, condiții foarte bune. Programările întotdeauna se respecta, iar personalul se comporta foarte frumos. Mulțumesc Arcadia pentru minunea care a venit pe lume la voi.”

Mirela B. pacientă Maternitate

„Apelez la serviciile dvs. pentru că știu că voi fi tratată cu respect și mă bucur că găsesc la Arcadia specialiștii de care am nevoie.”

Ioana D., pacientă Chirurgie Endocrinologică

„De fiecare data când voi avea nevoie de doctor voi reveni cu drag la Arcadia!”

Alexandra D.,pacientă Dermatologie

„Amabilitate, profesionalism, curatenie si respectarea orei programate.”

Florin A., pacient Urologie

„Am născut în cadrul clinicii dvs. Am avut parte de cel mai profesionist personal care m-a făcut să mă simt în siguranță și mi-a acordat toata îngrijirea de care am avut nevoie. Vă multumesc!”

Gabriela M., pacientă Maternitate

„Personalul de la primire foarte politicos. Medicii la fel. Simți respect și grijă primită de la cei care te consultă!”

Valeriu I., pacient Ortopedie

„Persoane de o amabilitate aparte la Call Center și recepție, medici profesioniști și dedicați, condiții și dotări deosebite ale clinicii, metode și tehnici de analize de ultimă oră, existența unui restaurant în interior un lucru grozav. Vă felicit cu drag!”

Stela D., pacientă Gastroenterologie

„Am fost înconjurată de personal medical care m-a tratat cu grijă și afecțiune într-un moment foarte greu al vieții mele.”

Oana M., pacientă Oncologie

„Am fost impresionat de amabilitatea și serviciile cadrelor medicale. Profesioniști! Mulțumim că existați!”

Nicoleta I., pacientă Pneumologie

„Am fost cu copilașul de 3 luni să-i recoltez sânge. Personalul a fost foarte politicos, a dat dovada de profesionalism, drept dovadă bebe nici nu a plâns. Mulțumesc Arcadia!”

Irina P., pacientă Pediatrie

„Arcadia nu este doar o clinică privată ce oferă servicii impecabile prin munca asidua a unor doctori specialiști, Arcadia înseamnă pentru mine oameni cu suflet care fac totul pentru bunăstarea familiei mele.”

Elena D., pacientă Endocrinologie

„O experiență foarte bună: promptitudine, profesionalism și respect față de pacient.”

Raluca M., pacientă Kinetoterapie

„O experiență plăcută, într-un mediu prietenos.”

Corina J., pacientă Maternitate

„Mă bucur că v-am descoperit. Am recomandat și prietenilor mei serviciile dumneavoastră! Vă mulțumesc!”

Nușa A., pacientă Alergologie

„Profesioniști cu adevarat, dedicați oamenilor. Sunt foarte mulțumit.”

Alexandru S., pacient Ortopedie

„Pentru prima experiență în ceea ce privește aducerea pe lume a unui bebeluș, Arcadia este o alegere mai mult decât necesară. Personalul este calificat, condițiile sunt excelente, ceea ce fac experiența nașterii, mult mai ușoară.”

Madalina G.,pacientă Maternitate

„O echipă profesionistă ce răspunde prompt și operativ la cerințele și nevoile pacienților.”  

pacient Ortopedie

„Ireproșabil!  Medici profesioniști și empatici, condiții foarte bune.”

Pamela A. pacientă Cardiologie

„Întotdeauna servicii de înaltă calitate! Felicitari!”

Andreea I., pacientă Alergologie

„Pleci de acasă cu probleme tale de sănătate, cu temerile tale și ajungi la Arcadia la o alta casă, unde constați cu plăcuta surprindere că tuturor le pasă de tine. Te ascultă cu calm și răbdare, te îndrumă, îți rezolvă problemele, îți alungă temerile, îți dau sănătatea de care au și ei multă nevoie. Permiteți-mi să vă îmbrățișez pe toți! Este modul meu de a vă mulțumi!”

Georgeta N., pacientă Chirurgie

„Am fost și suntem foarte mulțumiți de serviciile Arcadia. Promtitudine, rapiditate și profesionalism. Recomandăm cu încredere.”

Cezar I., pacient Gastroenterologie

„Mereu am avut parte de servicii de înaltă calitate.”

Dana S.,pacienta Dermatologie

„Mulțumesc pentru grija și profesionalismul medicilor și a doamnelor asistente. Un colectiv amabil și receptiv. M-am simțit în siguranță!”

Iulia I., pacientă Radiologie și imagistică medicală

„Profesionalism și corectitudine din partea tuturor celor implicați.”

Constantin G., pacient Cardiologie

„Sunt foarte mulțumit, totul este perfect, începând de la medici până la personalul spitalului.”

pacient Pediatrie

„Respect față de pacient, promptitudine în toate serviciile oferite, condiții foarte bune de spitalizare și de tratament și disponibilitatea personalului pentru a oferi toate informațiile necesare pacienților.”

Elena P., mamă pacient Pediatrie

„MERITĂ pentru că fiecare clipă petrecută aici m-a facut să mă simt importantă, să simt că sănătatea mea și a copilului sunt pe primul loc. Mi s-a răspuns la întrebări cu răbdare, acest lucru ajutându-mă să trec cu bine peste anumite frici.”

Alina C., pacientă Maternitate

„Mă bucur că am ales Arcadia pentru rezolvarea problemelor mele de sănătate. Este locul unde simți că îi pasă cuiva de tine. Contează enorm. A transmite speranță, a dărui tot ce știi și ai învățat, a dărui viață sunt lucruri de mare preț. Cuvintele sunt puține pentru a exprima tot ce simți.”

Georgeta N., pacientă Chirurgie

„Mi-au plăcut atenția pentru bebe și pentru mine și cuvintele de încurajare, au contat foarte mult în etapa de recuperare.”

Oana F., pacientă Maternitate

„Am încredere în personalul medical de la Arcadia. Mulțumim din suflet! Sănătate și bucurii!”

Ștefan Ioan T., tată pacient Pediatrie

„Este a doua oară când apelez la serviciile medicale din acest spital (prima dată am operat băiețelul de polipi) și am fost și atunci și acum foarte mulțumit.”

Bogdan Marius A., pacient Chirurgie

„Am fost plăcut surprinsă de tot ce am întâlnit aici. Multe mulțumiri și considerație pt acest spital. Felicitări întregului personal!”

Silvia C., pacientă Chirurgie

„Sunt foarte, foarte mulțumită de tratamentul și de comportamentul doctorilor și a asistentelor. Vă mulțumesc pentru tot.”

Jasmina J., mamă pacientă Pediatrie

„Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar atât: mulțumesc întregului personal și mai ales domnului doctor Ionuț Hănțăscu pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Cu siguranță vom recomanda și altora serviciile Arcadia Hospital.”

Elena I., mamă pacient ORL