Articole medicale

18.05.2011

Workshop: Intalnire cu copilul din mine

WORKSHOP ORGANIZAT DE CABINETUL DE PSIHOLOGIE ARCADIA in perioada 24 - 25 iunie 2011
 

Ne-am construit identitatea si „felul de a fi, a face, a gandi si simti” in copilarie, de la nastere pana la  adolescenta. Parcurgand aceste etape ale vietii noastre, in contextul particular al familiei noastre de origine, am experimentat, ca si copil, diverse situatii si persoane care ne-au ranit, care nu ne-au implinit nevoile si nu ne-au sprijinit in mod adecvat cresterea si dezvoltarea.  Acest copil exista in fiecare din noi,  ascuns in adultul angajat in diverse roluri si ocupat cu „treburile” de zi cu zi.

Este nevoie sa  te „intorci” in diferitele tale  stadii de dezvoltare, cautand ceea ce i-a lipsit copilului care ai fost, jelind/plangand impreuna cu el ceea ce are de jelit/plans, schimband patternurile nesanatoase invatate in familia de origine si ajutand copilul sa ia decizii sanatoase pentru viata lui.

Acest workshop este o calatorie prin fiecare stadiu de dezvoltare al copilariei tale din momentul nasterii pana la tinerete, care te va ajuta „sa cresti mare” si sa-ti traiesti viata cu responsabilitate si bucurie.

Programul workshopului: Vineri , 24 iunie, orele 17-21, sambata, 25 iunie, orele 9-13, 14.30-18.30

Numar maxim participanti: 12 persoane

Locatia: Arcadia Hospital, str. Cicoarei nr.2 

Pret workshop: 190ron/pers

Programari si informatii
Call Center: 0232 920

Workshopul este sustinut de Claudia Briscan, psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in analiza tranzactionala, hipnoza clinica, terapie ericksoniana si tehnici de relaxare, specialist in terapie sistemica copil-cuplu-familie, coach si NLP practitioner.