Articole medicale

03.02.2011

Solutii miraculoase pentru pielea ta!

VINO SA VEZI DIFERENTA!

Campanie promoționala valabila in perioada 1 februarie – 30 iunie 2011

Organizator: Arcadia Hospital, Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala

GRATUIT - consultație de dermatologie și ședința de testare cu laser Nd:YAG sau IPL

20% reducere pentru pachetul de 3 sedinte de tratament laser Nd:YAG

20% reducere pentru pachetul de 5 sedinte de epilare definitiva cu IPL

De ce e astazi totul mai simplu?

Problemele care afecteaza sanatatea ori aspectul pielii și al corpului nu sunt simple. Ele aduc neliniști, angoase, frustrari și stari de disconfort. Și atunci, ce s-a schimbat? S-au schimbat șansele noastre de a rezolva astfel de probleme: sfera dermatologiei estetice beneficiaza astazi de soluții moderne, de echipamente performante și de tehnologii revoluționare, prin care tratamentele de corectare a leziunilor și inestetismelor faciale sau corporale au devenit mai eficiente, mai accesibile, mai rapide, mai durabile.

Tratamentul laser și cel cu lumina intens pulsata (IPL) fac parte din arsenalul modern al dermatologului, fiind cele mai avansate soluții terapeutice pentru o intreaga lista de probleme ale pielii: imbatranire cutanata, riduri, afecțiuni vasculare și venectazii, pilozitate excesiva, melasma și alte tulburari pigmentare, cuperoza, etc.

La Arcadia, cele mai moderne aparate din lume

Laserul GentleYAG de la Candela este cel mai rapid și cel mai puternic laser Nd:YAG din lume, in momentul de fața. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzata, avand efecte de neegalat inca in tratamentul venectaziilor faciale sau corporale, in combaterea ridurilor, in epilarea definitiva și in reintinerirea pielii și refacerea fermitații sale, prin skin tightening, o procedura laser revolutionara, o adevarata alternativa la liftingul chirurgical.

Pacientul se bucura de confort și siguranța depline, grație caracteristicilor speciale ale acestui aparat: sistemul unic de racire cu criogen DCDTM, marimea și durata variabila a impulsurilor, lungimea de unda de 1064 nm a fasciculului laser.

 „Nici un alt laser din lume nu egaleaza performanțele aparatului GentleYAG de la Candela, in ceea ce privește durata și intensitatea impulsurilor, sau viteza combinata cu eficiența a sistemului de racire cu criogen DCDTM.” Luigi Polla, M.D., Forever Laser Institut, Geneva, Elveția

Sistemul Pulsar IPL este unul dintre cele mai bune sisteme din lume utilizate pentru rejuvenare (reintinerire) și epilare de lunga durata. Fiind cea de-a treia generație de sisteme de lumina intens pulsata, este rezultatul remarcabil al experienței acumulate in timp și al perfecționarii tehnologice continue.

Rezultatele terapiei IPL, la toate tipurile de piele, sunt rapide și eficiente pe termen lung, ducand la indepartarea fara durere a parului nedorit, la tratarea rozaceei și leziunilor vasculare congenitale, la reintinerirea cutanata prin netezirea ridurilor, prin reducerea dimensiunilor porilor, prin imbunatațirea texturii și flexibilitații cutanate.