Articole medicale

15.01.2018

Renumitul chirurg ortoped Prof. Dr. Wilhelm Friedl revine la Arcadia

Arcadia este mai aproape de pacienții săi și facilitează consultații și intervenții realizate de medici cu renume internațional. Celebrul ortoped român, Dr. Wilhelm Friedl, se întoarce în România, la Arcadia, sâmbătă, 20 ianuarie, pentru a oferi consultații la cerere, în specialitatea Ortopedie – Traumatologie.  

Colaborarea dr. Friedl cu Arcadia, cea mai mare rețea privată de sănătate din regiune, a debutat în primăvăra anului trecut, iar până în prezent, zeci de pacienți Arcadia au primit o nouă opinie medicală din partea reputatului ortoped.

În cadrul colaborării cu Arcadia, expertiza și experiența de peste 40 de ani în chirurgia scheletală și articulară a profesorului Friedl, este fructificată în următoarele domenii:

  • proteze șold, genunchi, umăr, cot, gleznă, cap radius;
  • osteosinteza fracturilor planificabile și deformărilor posttraumatice și congenitale;
  • fracturi osteoporotice (în special ale coloanei vertebrale, prin kyphoplastie și vertebroplastie);
  • chirurgia artroscopică și cu focar deschis a articulațiilor mari și mici;
  • chirurgia mâinii;
  • chirurgia piciorului.

Prov. Univ. dr. Wilhelm Friedl este unul dintre cei mai buni medici români care au cunoscut succesul în lumea medicală germană și care a inventat și dezvoltat numeroase proteze scheletale. Dr. Friedl are o experiență de management medical de 24 de ani, ca șef al unei mari clinici de ortopedie și traumatologie, precum și a Universității din Heidelberg. Doctorul Friedl are o vastă experiență în sala de operație, unde a realizat peste 5.000 de intervenții anual, ceea ce înseamnă, în medie, aproape 14 operații zilnic.

Periodic, dr. Friedl revine la Arcadia pentru a oferi consultații și a realiza intervenții chirurgicale alături de echipa medicală Arcadia. Mai multe detalii despre programul de consultații al profesorului Wilhelm Friedl la Arcadia pot fi obținute apelând serviciul Arcadia Call Center - 0232 920.