Articole medicale

24.09.2010

Consultatii gratuite si preturi avantajoase la Arcadia Hospital prin contractul cu C.A.S. Iasi

De saptamana trecuta, pacientii asigurati pot face consultatii gratuite la Arcadia Hospital, iar pentru interventiile chirurgicale al caror pret este de pana la 3000 de lei, acestia nu trebuie sa scoata din buzunar nici un ban. Spitalul privat iesean a incheiat contract cu C.A.S. Iasi, avand de acum posibilitatea de a furniza si servicii medicale decontate, in limita bugetelor lunare ce i-au fost alocate.

„Facilitatile de care se pot bucura pacientii nostri care sunt asigurati sunt multiple. Astfel, in policlinica Arcadia, consultatiile la medicii aflati sub contract cu C.A.S. Iasi sunt gratuite si se pot efectua, la fel ca orice alta consultatie, pe baza de programare prealabila. In partea de spital, copiii internati pentru cazuri medicale beneficiaza de servicii de ingrijire si medicatie gratuite, in limita a 2.200 de lei, iar adultii internati, in limita a 2.000 de lei. Pentru sectiile chirurgicale, atat de adulti cat si de pediatrie, bolnavii aflati in internare continua beneficiaza de gratuitati in limita a 3000 de lei. Pe langa toate acestea, exista si alte facilitati legate de plata cazarii aferente perioadei de spitalizare, sau avantaje importante pentru pacientii care necesita internare de zi, insa lista tuturor acestor prevederi este destul de lunga. Tocmai de aceea, ii incurajam pe pacientii nostri sa apeleze numarul de Call Center 0232 920 sau sa se prezinte la sediul Arcadia Hospital, la receptiile de spital si de policlinica sau la Biroul de Consiliere Clienti, pentru a afla informatii detaliate cu privire la serviciile si medicii care ii intereseaza”, a declarat Iulian Zonenstain, director medical Arcadia Hospital.

Incheierea contractului cu C.A.S. Iasi a fost o veste buna pentru multe persoane interesate de platforma medicala performanta de la Arcadia Hospital, insa viitoarele mamici au motive suplimentare de bucurie, caci vor avea posibilitatea sa-si aduca pe lume copiii la Maternitatea Arcadia in conditii de pret extrem de avantajoase.

Referindu-se la impactul noului contract, si mai ales la noile preturi ale pachetelor de nastere in Maternitatea Arcadia, directorul executiv al spitalului, Raluca Fiterman, a mentionat: „Pentru femeile care vor aduce pe lume un copil, este important de stiut ca, datorita bugetelor de decontare de care dispunem, am putut sa aducem valoarea pachetelor de nastere la valori mai mult decat accesibile. Astfel, pretul complet al unei nasteri naturale, in spirit Lamaze, este de 2000 de lei, suma in care intra si serviciile medicale, si cazarea aferenta. Pentru nasterea prin cezariana, pachetul complet de cazare si servicii medicale costa 3.050 lei. Aceste valori sunt valabile pentru medicii Arcadia, insa si la medicii nostri colaboratori exista reduceri importante de tarife datorita decontarii prin C.A.S. Revenind acum la situatia generala din policlinica si spital, remarcam intr-adevar ca fluxul de pacienti a crescut dupa intrarea in vigoare a contractului cu C.A.S. Iasi si ne bucuram sa stim ca serviciile noastre medicale sunt de folos atat de multor persoane. Pentru a beneficia de toate facilitatile disponibile gratie noului contract, pacientii nostri asigurati nu trebuie decat sa prezinte biletul de trimitere prin C.A.S., cu exemplar alb si roz, primit de la medicul de familie." 

Arcadia Hospital Iasi si-a inceput activitatea in luna iunie a acestui an si ofera servicii integrate, de policlinica si spital, in peste 35 de specialitati medicale si chirurgicale.