Articole medicale

03.10.2018

Consultații gratuite de Chirurgie și Ortopedie pediatrică, acum la Arcadia

În Centrul de Pediatrie Arcadia beneficiezi de consultații gratuite de Ortopedie pediatrică și de Chirurgie pediatrică, dedicate sănătății copilului tău și stării de bine a întregii familii.

În Centrul de Pediatrie Arcadia, evaluarea ortopedică și tratamentele instituite sunt complexe. Diagnosticul şi tratamentul tulburărilor de creştere şi dezvoltare a sistemului osos al copilului, diagnosticul şi tratamentul tumorilor şi malformaţiilor congenitale, reducerea ortopedică a fracturilor şi a luxaţiilor, imobilizări în aparate ghipsate şi răşini sintetice sau în bandaje şi orteze specifice sunt o parte dintre cele mai accesate serviciile medicale de ortopedie pediatrică.

Intervențiile de Chirurgie pediatrică acoperă perioada neonatală și toate etapele de dezvoltare ale copiilor până la adolescență și nu se limitează la o anumită arie anatomică.

În cadrul specialității Chirurgie pediatrică se efectuează intervenţii minim-invazive, laparoscopice, beneficiile fiind extrem de importante pentru copilul tău (durere postoperatorie redusă, reluarea rapidă a tranzitului intestinal, durată redusă a spitalizării, reluarea rapidă a activităţilor, rată redusă a complicaţiilor, aspect estetic bun).

Pentru a accesa consultațiile gratuite de Chirurgie pediatrică sau de Ortopedie pediatrică, vă puteți programa la numărul de Call Center 0232 920, la medicii Arcadia:

Dr. Adnana Dina Jaramani Toma

Medic specialist Chirurgie Pediatrică

Dr. George Ionuț Maftei

Medic specialist Ortopedie Pediatrică

*Consultațiile se acordă pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie sau de către medicul specialist, în limita fondurilor disponibile.

Structura integrată (Policlinică, Spital, Centre de Imagistică) și echipa multidisciplinară asigură un tratament complex al afecțiunilor copiilor, într-un mediu prietenos, amenajat în perfect acord cu aşteptările celor mici. Fiecare caz este abordat individual, cu atenție și dedicare, astfel încât examinarea să nu constituie un motiv de stres pentru copilul tău.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este lider în sănătate în regiunea de Nord-Est. Arcadia oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

* Valabilitate 31.12.2018