Articole medicale

30.03.2018

Centrul de Medicina Muncii Arcadia, acum în zona centrală a Iașului

Noul Centru de Medicina MunciiÎncepând cu data de 2 aprilie 2018, Centrul de Medicina Muncii Arcadia își va desfășura activitatea în zona centrală a Iașului, pe strada Sf. Lazăr nr. 37, în incinta Centrului de Afaceri Solomon's, într-un spațiu generos, ușor accesibil, dedicat consilierii medicale a angajaților și angajatorilor.

În cadrul Centrului, o echipă medicală specializată – formată din 4 medici primari și specialiști, 2 asistenți medicali generaliști cu stagii de urgențe medicale și 4 psihologi – oferă un portofoliu complex de servicii de medicina muncii: examenul medical la angajare și la reluarea activității după concediul medical, controlul  medical periodic, investigațiile obligatorii și opționale, în funcție de specificul activității și de recomandările medicului de medicina muncii, controalele medicale de supraveghere specială destinate angajaților cu afecțiuni cronice, consilierea medicală, dar și alte beneficii și facilități conexe.

Colaborarea cu Centrul de Medicina Muncii Arcadia oferă numeroase avantaje:

  • flexibilitate în personalizarea ofertelor și serviciilor;
  • consiliere profilactică și medicală;
  • consiliere oferită angajatorului privind politica de sănătate;
  • suport medical multidisciplinar în spitalele și centrele medicale Arcadia (servicii complete în peste 40 de specialități).

Serviciile de medicina muncii pot fi efectuate și la sediul beneficiarilor, în spații corespunzător amenajate, echipele medicale de teren fiind dotate cu aparatură mobilă și dispunând de o flotă auto proprie.

Centrul de Medicina Muncii Arcadia

Iași, strada Sf. Lazăr nr. 37
Program:  Luni - Vineri, 08:00 - 15:00
Programări: 0232. 277 188
E-mail: medicina.muncii@arcadiamedical.ro