Articole medicale

10.06.2011

Caz medical deosebit la Maternitatea Arcadia

BebelusUn copil dismatur, cu greutatea la naștere de 2,180 kg., a venit pe lume săptămâna aceasta la Maternitatea Arcadia, solicitând o atenție deosebită din partea echipei medicale. Din fericire, atât mama cât și copilul au o evoluție favorabilă, fiind acum perfect sănătoși.

Tânăra S.M., în vârstă de 26 de ani, s-a adresat specialiștilor de la Maternitatea Arcadia la 28 de săptămâni de sarcină, pentru supraveghere medicală și pregătire pentru naștere. Primele analize și investigații au arătat o întârziere a creșterii fetale intrauterine. Urmărirea sarcinii a necesitat astfel o îngrijire atentă, iar pacienta a fost monitorizată periodic din punct de vedere clinic, al analizelor de laborator și ecografic; nu s-a putut depista o cauză evidentă a acestui retard de creștere a copilului.

Citeşte mai multe despre acest caz medical deosebit pe site-ul Arcadia Hospital. Află cum a decurs naşterea băieţelului, care au fost îngrijirile speciale de care au avut nevoie atât el, cât şi mama sa şi cum se simte familia după o asemenea experienţă.