Articole medicale

10.06.2011

Arcadia Hospital a invitat copiii în LUMEA VESELIEI

Copiii au fost invitați să se distreze și să se relaxeze alături de Arcadia Hospital, într-un eveniment de mare amploare ce s-a desfășurat în Parcul Expoziției din Copou. Sâmbătă, 18 iunie și duminică, 19 iunie, între orele 11:00 - 20:00, Arcadia a creat LUMEA VESELIEI, oferind soluții inedite de distracție și petrecere a timpului liber în parc. Cei mici au avut de ales între 11 tipuri de activități creative sau sportive.

Timp de două zile, copiii au putut să își dezvolte aptitudinile artistice, sub îndrumarea specialiștilor, având de ales între figurine de argilă, decorare de tricouri sau pictură pe sticlă (în Insula Imaginației), între quilling și origami (în Insula Îndemânării) sau decorarea de felicitări (în Insula Perseverenței). De asemenea, copiii cu preocupări sportive s-au bucurat de spațiile amenajate de către partenerul evenimentului, magazinul Decathlon Iași, care a adus în parc mese de tenis de masă, panouri de baschet, sisteme turnball și trotinete speciale.

Echipa de kinetoterapeuți Arcadia a fost de asemenea prezentă, organizând scurte sesiuni de mișcare și joc în Continentul Sănătății.

Tombola Veseliei, cu premii atrăgătoare pentru toți cei interesați, a fost surpriza specială pregătită de către organizatori.