Articole medicale

20.07.2022

Arcadia CardioPrim – pachet gratuit de diagnostic al afecțiunilor cardiovasculare

Arcadia CardioPrim – pachet gratuit de diagnostic al afecțiunilor cardiovasculare

Dacă sunteți diagnosticați cu o afecțiune cardiovasculară sau dacă prezentați un risc cardiovascular crescut (din cauza prezenței unuia sau a mai multor factori de risc), este important să știți că evaluarea și detectarea precoce a afecțiunilor cardiovasculare, precum și instituirea tratamentului de specialitate reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții.

La Arcadia, datorită măsurilor speciale care se aplică continuu, toate serviciile medicale se realizează în condiții sporite de siguranță pentru toți: pacienți și echipă medicală.

CardioPrim este un pachet de servicii medicale dedicat prevenției și tratării celor mai frecvente afecțiuni cardiovasculare. Mereu atentă la sănătatea pacienților, Rețeaua Medicală Arcadia propune un pachet de servicii gratuite care să cuprindă:

  • consultație inițială Cardiologie;
  • electrocardiogramă (ECG);
  • ecocardiografie Doppler (color)
  • măsurare tensiune arterială;
  • pulsoximetrie;
  • analize medicale – HLG, trigliceride, glicemie, uree, creatinină, sodiu, potasiu, TGP, TGO, LDL colesterol, HDL colesterol.

CardioPrim conține servicii medicale menite să sprijine identificarea riscurilor de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare și stabilirea indicațiilor pentru tratamentul corespunzător în cazul afecțiunilor deja existente.

Pachetul CardioPrim poate fi accesat în limita fondurilor disponibile, numai după realizarea unei ecocardiografii, serviciu medical disponibil contra cost la Arcadia. Pentru informații suplimentare și programări aveți la dispoziție numărul 0232 920 Call Center. 

Mențiuni:

*Pachetul CardioPrim poate fi accesat gratuit de către toți pacienții care beneficiază de asigurare prin CAS și care se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Ecocardiografia poate fi efectuată la tariful de 270 de lei sau 310  de lei (realizată cu sistemul Epiq 7).

**Medicul implicat în această campanie este Dr. Maria Gavrilaș, medic primar Cardiologie și Medicină internă. Programările se fac în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile prin intermediul Call Center – 0232 920.