Articole medicale

01.01.2021

34 de bebeluși s-au născut în siguranță în perioada sărbătorilor la Maternitatea Arcadia

Nașterea unui bebeluș este un eveniment unic în viața fiecărei familii, o experiență frumoasă și complexă. La Maternitatea Arcadia, atât urmărirea sarcinii, cât și nașterea se desfășoară în siguranță, în acord cu recomandările medicului și dorințele familiei, cu maximizarea beneficiilor pentru mamă și copil. În 2020, Maternitatea Arcadia a împlinit 10 ani. 10 ani de vise transformate în realitate, de milioane de clipe de fericire trăite și împărtășite cu drag.

Maternitatea Arcadia a răspuns cu profesionalism tuturor provocărilor acestui an. Mămici, bebeluși și echipă medicală, cu toții sunt în siguranță. În plus, structura integrată asigurată de Rețeaua de Spitale și Centre Medicale Arcadia, echipa medicală experimentată, condițiile de spitalizare de top, planul de naștere, ora magică, încurajarea și susținerea alăptării, conexiunea permanentă și autentică medic-familie, toate aceste sunt motive importante pentru care părinți din întreaga regiune de Nord-Est, dar și din alte județe ale României au ales Maternitatea Arcadia.

Finalul lunii decembrie nu a însemnat doar perioada sărbătorilor de iarnă. 34 de bebeluși, 20 de fetițe și 14 băieței, s-au născut în această perioadă, în siguranță, la Arcadia. Gata să scrie noi povești, împreună cu familia lor, și să aducă lumină și bine în lume.

La Maternitatea Arcadia, sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experiențe și amintiri plăcute!

Powered by Froala Editor