Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Abonamente de Sănătate

Abonamentele Arcadia Corporate

Arcadia, abonamente, juridic

 • Vreţi mai mult decât servicii de medicina muncii?
 • Doriţi ca firma dumneavoastră să se diferenţieze prin grija specială pe care o acordaţi sănătăţii angajaţilor?
 • Vreţi să oferiţi membrilor echipei dumneavoastră beneficii extrasalariale sub formă de servicii medicale avansate?


Arcadia vă pune la dispoziţie soluţia optimă de a vă răsplăti angajaţii pentru efortul şi devotamentul lor, prin abonamente de sănătate premium, ce includ servicii de medicina muncii, alături de numeroase avantaje în rețea.

Prevenție eficientă, diagnosticare precoce, tratament performant.
Planificăm atent sănătatea abonaţilor noştri, luând în calcul atât influența mediului profesional, cât și stilul de viață, alimentația sau factorii de stres. Un medic specialist în Medicină Internă supervizează întregul parcurs medical al abonatului, indică analizele și investigațiile necesare și monitorizează apoi tratamentele prescrise de către medicii din alte specialități.

Abonamente Optim, Business şi Executive
 

În funcţie de nevoile de sănătate ale angajaţilor dumneavoastră, dar și în funcţie de bugetele pe care doriţi să le alocaţi, puteţi opta pentru una dintre cele trei oferte de abonamente corporate: Optim, Business şi Executive.

Structura celor trei variante de abonament este asemănătoare și include:

 • Servicii gratuite de medicina muncii, în forma cea mai complexă de care aţi putea avea nevoie - avantaj valabil pentru toate treptele de abonament.
 • Pachete de sănătate cu servicii incluse: consultaţii medicale, analize de laborator, explorări funcţionale și investigaţii de imagistică pe diferite specialităţi, servicii conexe de educaţie pentru sănătate.
  Structura pachetelor de servicii incluse variază progresiv în funcţie de abonamentul ales, conform tabelelor explicative anexate la contractul de abonament.
 • Grile de discount progresiv la orice alte servicii medicale, neincluse în abonament, folosite în structura Arcadia - Spitale şi Centre Medicale de către titularul abonamentului.
 • Beneficii conexe în rețeaua de parteneri (reduceri, bonusuri) Arcadia Net, ce cuprinde hoteluri, restaurante, magazine, săli de sport, centre de frumuseţe, precum și alţi furnizori de servicii.
   

În funcţie de numărul de abonamente achiziţionate, suntem încântaţi să alcătuim pentru dumneavoastră o ofertă personalizată, cu discounturi speciale. Vă rugăm, în acest scop, să consultaţi materialele noastre de prezentare a abonamentelor Arcadia pentru persoane fizice şi să cereţi reprezentantului nostru de vânzări să vă prezinte o ofertă personalizată de preţuri.