Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Abonamente de Sănătate

Abonamentele Arcadia pentru adulți

arcadia, abonamente, persoane, fizice

Grija pentru sănătate începe cu o alimentație corectă și un stil de viață echilibrat și continuă cu analize și investigații efectuate periodic, în scop preventiv sau de diagnostic.

Nu ştii de la început ce probleme de sănătate vei avea sau câte vizite vei face la medic.
Promptitudinea cu care vii la controlul medical, încrederea că ești pe mâini bune, circuitele medicale simple sunt aspecte care fac diferența pentru tine.

Vrei să fii întâmpinat cu deschidere, respect şi răbdare de către personalul medical. Vrei să simţi că sănătatea ta este la fel de importantă pentru medic, așa cum este pentru tine.
Să primești explicații clare, sfaturi și recomandări personalizate.

Iată de ce este util să ştii din timp unde găseşti îngrijirea medicală de care ai nevoie și să o primești la calitatea pe care o aștepți. 

Abonamentele Arcadia răspund nevoilor tale fundamentale legate de sănătate și îți oferă supervizare medicală personalizată pe toată durata contractului de abonament, acces prioritar în structura medicală Arcadia şi avantaje financiare suplimentare.

  • Prevenţie eficientă, diagnostic precoce, asistență personalizată

Abonamentele Arcadia includ seturi prestabilite de consultaţii, analize şi explorări, ce permite monitorizarea stării de sănătate și acționarea rapidă în scop de prevenție sau tratament.
Un medic specialist în Medicina Internă va superviza întregul tău parcurs medical pe perioada abonamentului. Acesta îți va evalua de sănătate, va indica analizele şi investigaţiile necesare și va superviza apoi+eventualele tratamente prescrise de către medicii din alte specialităţi.

  • Siguranţă

Prin planul său de abonamente, Arcadia îţi oferă în primul rând siguranţă. Siguranţa că ai acces la servicii medicale de calitate, la echipamente medicale performante, la condiţii de spitalizare confortabile și potrivite nevoilor tale.
Siguranţa că istoricul tău medical este cunoscut, astfel încât poţi beneficia de îngrijire adaptată situaţiei şi antecedentelor tale, că te bucuri de grija şi consilierea permanentă a unui specialist la care ai acces nelimitat, ori de câte ori ai nevoie.

  • Tratament la îndemână

Abonamentele Arcadia oferă acces gratuit sau la preţuri reduse, cu discounturi progresive în funcţie de valoarea abonamentului, la toată gama de produse şi servicii medicale Arcadia. Inclusiv la servicii de spitalizare de zi sau continuă şi la intervenţii chirurgicale, precum şi la serviciile medicale mobile!

  • Complexitate

Întreaga structură medicală Arcadia îţi stă la dispoziţie, ori de câte ori ai nevoie să accesezi un produs sau serviciu medical. Arcadia înseamnă două Policlinici, două Centre de Imagistică Medicală, Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, Maternitate, Centru de Medicina Muncii,  Servicii Medicale Mobile.
Peste 40 de specialități medicale și chirurgicale și peste 600 de angajați și colaboratori (personal medical, auxiliar și admnistrativ) ce împărtășesc dedicarea pentru pacient.

  • Educaţie pentru sănătate

Arcadia își dorește să contribuie activ la menținerea stării de sănătate a pacienților și la protejarea calității vieții lor.
Pe lângă serviciile și facilitățile medicale oferite în centrele sale, Arcadia oferă prin canalele sale de comunicare resurse de informare și orientare pentru o viață sănătoasă și împlinită.