Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Abonamente de Sănătate

Abonamentele Arcadia pentru copii

Arcadia, kids

Ai vrea să ai puteri magice, ca să poţi alunga orice lucru rău din viaţa copilului tău. Îţi doreşti, mai mult decât orice, ca el să nu înveţe vreodată despre durere sau suferinţă. Ce poţi să faci - ca părinte - pentru a proteja sănătatea copilului tău?

 • Te informezi și înveți
  Citeşte cărţi şi ghiduri despre nevoile reale ale copilului tău, încă de la naştere, pentru a şti cum să îl îngrijeşti, ce înseamnă o alimentaţie corectă, care sunt limitele şi posibilităţile organismului său, etapele de creştere, evoluţia firească din punct de vedere fizic, cognitiv, psihologic.
  Învaţă să recunoşti semnele timpurii ale unei probleme de sănătate.
   
 • Cauți cea mai bună îngrijire medicală
  Sănătatea înseamnă prevenţie: monitorizează principalii indicatori ai stării de sănătate, prin analize şi investigaţii periodice. Ascultă-ţi şi priveşte-ţi copilul, în fiecare zi, cu ochii avizaţi ai unui părinte precaut.
  Alege să ai aproape medici pricepuți, competeni și onești și dedicați sănătății copilului tău.
  Asigură-te ai acces la o platformă complexă de servicii de sănătate, capabilă să răspundă tuturor nevoilor şi aşteptărilor tale.

Abonamentele Arcadia Kids Junior sunt aliatul tău în grija pentru sănătatea celor mai mici membri ai familiei.

Acestea îți oferă pachete de servicii incluse şi resurse adecvate pentru o profilaxie eficientă, bazată pe consultaţii periodice, analize şi investigaţii, cât și discounturi prestabilite la toate celelalte servicii și produse Arcadia ce nu sunt incluse în abonament.

Mai mult de cât atât, achizițonarea unui abonament de sănătate îți garantează competenţă, profesionalism şi performanţă, într-un mediu prietenos şi confortabil, astfel încât tu şi copilul tău să vă simţiţi în siguranţă.

 • Siguranţă

Prin planul său de abonamente, Arcadia îţi oferă în primul rând siguranţă. Siguranţa că aveți acces la servicii medicale de calitate, la echipamente medicale performante, la condiţii de spitalizare confortabile și potrivite nevoilor copilului.
Siguranţa că istoricul medical este cunoscut, astfel încât cel mic să beneficieze de îngrijire adaptată situaţiei şi antecedentelor sale.

 • Promptitudine

Atunci când copilul tău beneficiază de un abonament Arcadia Kids Junior, ai acces prioritar la serviciile medicale de care ai nevoie. În plus, la Arcadia ai linie permanentă de gardă, cu posibilitatea de a veni la consultație 24 de ore din 24.

 • Complexitate

Întreaga structură medicală Arcadia îţi stă la dispoziţie, ori de câte ori ai nevoie să accesezi un produs sau serviciu medical. Arcadia înseamnă două Policlinici, două Centre de Imagistică Medicală, Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, Maternitate, Centru de Medicina Muncii,  Servicii Medicale Mobile.
Peste 40 de specialități medicale și chirurgicale și peste 600 de angajați și colaboratori (personal medical, auxiliar și admnistrativ) ce împărtășesc dedicarea pentru pacient.